Norman Rakennuspalvelut Oy on tuusulalainen pienyritys, jonka henkilöstöllä on yli 15 vuoden kokemus keittiöiden rakennustöistä. Toimintamme peruspilareita ovat vankka ammattitaito sekä erinomainen palvelukokemus. Pidämme tärkeimpänä sitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Tämän saavutamme työskentelemällä huolellisesti asiakkaan ehdoilla ja aikataulussa pysyen. Palvelemme teitä täysin avoimesti ja ilmoitamme myös töiden hinnat aina etukäteen. Meihin voit luottaa!

Keittiön rakennuspalveluiden lisäksi yrityksemme tarjoaa myös muut kotitalousvähennyskelpoiset remontti- ja asennustyöt sekä alihankinnat. Toimimme joustavasti koko Uudenmaan alueella.

Yrityksemme kuuluu Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Ohjelman jäsenyys kertoo, että yritystoimintamme on avointa ja tarjoamme tiedot kaikista lakisääteisistä velvoitteista yhteistyökumppaneillemme ajantasaisesti.

ASIAKKAIDEMME ARVIOT

Loistavaa palvelua

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Norman Rakennuspalveluiden työn jälkeen. Palvelu on ystävällistä ja projektit saadaan sovittua nopeallakin aikataululla!

N. Surakka

JÄTÄ REFERENSSI

Strong Testimonials form submission spinner.
Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.
rating fields